SYG Consultors d’Empresa i Patrimoni

Un aliat per emprendre, dirigir i créixer

Emprendre un negoci, dirigir-lo i fer-lo créixer no és gens fàcil, no ens enganyem, però el món progressa gràcies a les persones emprenedores.

És sobradament conegut que les finances i la presa de decisions estratègiques fetes sense la professionalitat que requereixen acaba provocant el tancament de molts projectes i negocis. En la majoria dels casos, els professionals i les petites i mitjanes empreses no es poden permetre la incorporació a les seves plantilles de determinats perfils financers i estratègics i, d’altra banda, els serveis d’una gestoria són completament insuficients.

Permeteu que em presenti, sóc Sandra Yerpes, Economista Col•legiada i Administradora Concursal, Experta en Refinanciació d’Empreses per al Registre Mercantil, membre de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, Agent Financera registrada al Banc d’Espanya i acreditada per la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions.

Després de molts anys analitzant empreses cotitzades i l’entorn macroeconòmic per assessorar a particulars en estratègies d’inversió de patrimoni i gestionar fons d’inversió, col•laborant en ràdio i premsa especialitzada en l’àmbit econòmic, i elaborant informes micro i macroeconòmics, em vaig introduir en el camp de l’assessorament estratègic i financer a la petita i mitjana empresa.

La manca de personalització i de professionals de qualitat del sector em va fer decidir, a principis de l’any 2007, a crear el meu propi projecte: SYG Consultors.

A SYG Consultors volem contribuir a emprendre, a dirigir bé i millor, a créixer, a aliar-se i/o fusionar-se, a sortir a l’exterior i evidentment, a superar les crisis, ja siguin intrínseques de la pròpia empresa o sobrevingudes per la situació de l’economia en general.

Oferim un assessorament especialitzat i de qualitat, accessible i proper.

Sandra Yerpes González